Waar uw wensen

en onze kwaliteit centraal staan.

Wij begrijpen dat elke klant unieke behoeften heeft. Daarom nemen wij graag de tijd om uw specifieke situatie te bekijken zodat we een optimale oplossing kunnen aanbieden. Tijdens het traject dat u met ons doorloopt, zult u altijd in contact zijn met één van onze professionele medewerkers. Ons gespecialiseerde team staat voor u klaar, van inventarisatie tot oplevering!

Onze werkwijze.

Stap 1: Neem contact met ons op

Het eerste contact verloopt meestal via ons handige contactformulier op de website. Zodra uw aanvraag binnenkomt, plannen we een kennismakingsgesprek in.

Stap 2: Kennismakingsgesprek

Bij het kennismakingsgesprek komt een van onze gespecialiseerde medewerkers bij u langs om uw situatie te bekijken en te bespreken welke oplossingen het beste bij u passen. In de meeste gevallen kunnen we direct een offerte opstellen, zodat u gelijk weet waar u aan toe bent. Transparante communicatie vinden wij belangrijk.

Stap 3: Offerte

Zodra de airco of warmtepomp geleverd is bij KTS en er een datum voor montage bekend is, nemen wij contact met u op om te bespreken of de montagedatum schikt.

Stap 4: Montage

U bespreekt eerst samen wat er afgesproken is met de adviseur. Na oplevering stellen de monteurs de airco of warmtepomp in bedrijf en volgt er een goede uitleg. Als alle werkzaamheden naar tevredenheid zijn verlopen en de werkbon afgerond is ontvangt u deze automatisch in de mailbox. Binnen een aantal dagen zal de factuur volgen.

Stap 5: Afterservice

En ook na de installatie staan we nog jarenlang voor u klaar. Ons serviceteam zal desgewenst onderhoud aan de installatie uitvoeren. Zo kunt u blijven genieten van een optimaal werkende installatie.

Snel, kundig én met passie: KTS Schreurs redde onze warmtepomp!

Vorig jaar oktober werd het koud in ons huis, riepen we de hulp in van diverse bedrijven en kwamen enkele monteurs naar onze defecte warmtepomp kijken maar ze hielpen ons niet adequaat. Ons probleem werd alsmaar niet opgelost en de temperatuur in huis daalde inmiddels tot 9 graden. Ten einde raad was onze conclusie dat we na 5 jaar helaas toch maar een geheel nieuwe warmtepomp moesten installeren. Buren attendeerden ons toen op KTS Schreurs en wat schetste onze verbazing: zij zagen onze “noodsituatie” en kwamen met een oplossing op zeer korte termijn. Niet een paar maanden maar een week later was het weer warm in huis. Met dank aan Kevin en Tim die in één dag zowel de binnen- en de buitenunit als alle leidingen vervingen, een klus van jewelste. Mét kennis en ervaring, maar ook met passie, humor en enthousiasme. Onze complimenten hiervoor!

- Lianne en Jos de Groot