Het verhaal van Joris,

het verhaal van KTS.

Onze oorsprong ligt diep verankerd in de geschiedenis van mijn vader, die een bedrijf had in de koeltechniek. Met trots heeft hij dit twee jaar lang gerund, tot zijn veel te vroege overlijden op slechts 35-jarige leeftijd. Op dat moment was ik slechts negen jaar oud en natuurlijk veel te jong om het bedrijf van mijn vader over te kunnen nemen. Maar de droom om zijn nalatenschap voort te zetten heeft altijd in mijn hart geleefd.

17-jarige leeftijd

Op mijn 17e begon ik mijn reis in de koeltechniek, terwijl ik tegelijkertijd een BBL-opleiding volgde. De veelzijdigheid van dit vak fascineerde me meteen. Of het nu gaat om elektrotechniek of installatietechniek, het biedt een breed scala aan technische uitdagingen die mijn interesse bleven prikkelen. Daarom besloot ik op mijn 25e het bedrijf opnieuw op te starten, waarbij ik de naam Schreurs in ere hield als eerbetoon aan mijn vader.

Sterker dan ooit

Ik begon als eenmanszaak, waarbij ik in de beginperiode regelmatig een aantal specialisten inhuurde om ons team te versterken. Vanaf het jaar 2016 begonnen we serieus te groeien, zowel met het personeel in de binnendienst als in de buitendienst. Vandaag de dag, 20 jaar later, staan we als team sterker dan ooit. Trots kan ik zeggen dat we zijn uitgegroeid tot een hechte ‘club’ van 13 mensen waarvoor ik stuk voor stuk veel respect heb. Als voormalig monteur in de buitendienst begrijp ik als geen ander de uitdagingen en ontberingen die onze monteurs dagelijks kunnen tegenkomen en het belang van communicatie en begrip tussen de binnen- en buitendienst. Ik zorg er te allen tijde voor dat ons team zich gewaardeerd voelt en plezier heeft binnen het bedrijf.

Investeren in onze mensen

Het is voor ons vanzelfsprekend om te investeren in ons personeel en ze te belonen voor hun inzet. Zo organiseren we regelmatig leuke uitstapjes en teambuilding activiteiten, van Engeland tot Praag en zelfs Valencia. Deze momenten van ontspanning en samenzijn versterken onze band en dragen bij aan het unieke familiegevoel van KTS.

Een toegewijd team

Het succes van ons bedrijf is te danken aan de inzet en toewijding van ons team en ik ben ontzettend trots op wat we samen hebben bereikt. Het is mijn passie om KTS te laten blijven groeien en bloeien. Ik kijk dan ook uit naar de vele successen die nog voor ons liggen.

Een team van gedreven monteurs

die hun vak verstaan.

Als specialisten in airconditioning en warmtepompen bent u verzekerd van een professionele en nauwkeurige service. Van installatie tot onderhoud, ons vakkundige team staat garant voor een vlekkeloze en nauwkeurige uitvoering, elke keer weer.