Over ons

Even voorstellen!

Mijn naam is Joris Schreurs, trotse eigenaar van KTS Schreurs. Met mijn vader als grote voorbeeld, is mijn passie voor de koeltechniek begonnen. Hij startte in 1985 zijn eigen bedrijf Jan Schreurs Koelservice, maar overleed twee jaar later plotseling waarna het bedrijf werd opgeheven.

Na een aantal jaren zelf ervaring op te hebben gedaan in de koeltechnische branche, werd mijn kinderdroom werkelijkheid en startte ik in 2004 KTS Schreurs. En met succes!

Ons TEAM
Inmiddels sta ik er niet meer alleen voor. De binnendienst bestaat uit de afdelingen inkoop/planning, financiële administratie en verkoop/projectleiding. Ook staan zij garant voor een prettig telefonisch klantcontact. En dan onze buitendienst. Een team van gedreven koeltechnische monteurs die hun vak verstaan, en hoe! Klantvriendelijk, kennis van zaken, netjes en opgeruimd werken maar bovenal: staan zij garant voor een vakkundige installatie!

Met trots melden we dat wij werken volgens de richtlijnen van de volgende certificeringen: VCA** / ISO 9001 / F-Gassen.
Daarnaast zijn wij een SBB Erkend Leerbedrijf.

Wat kenmerkt KTS?
KTS staat voor vakmanschap en eerlijkheid in een passend en persoonlijk advies voor zowel de particuliere als groot zakelijke markt. Door onze jarenlange ervaring vertalen wij specialistische kennis naar praktische oplossingen. Van airconditioning tot warmtepompen, voor zowel zakelijk als particulier in de regio Limburg bent u bij ons van harte welkom.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel gerust of vul ons contactformulier in, dan kijken we samen naar de meest geschikte oplossing!

Graag tot snel,

Joris Schreurs
KTS
077-2083179

 

Gegarandeerd topkwaliteit producten
Wij zijn officieel Daikin dealer!

1 team, van inventarisatie tot oplevering
Wij zijn persoonlijk betrokken!

F-gassen gecertificeerde installateur
20 jaar specialistische kennis en ervaring

Optimale prijs-kwaliteit-service verhouding
Voor particulier, zakelijk en installateurs!