Snel, kundig én met passie: KTS Schreurs redde onze warmtepomp!

Vorig jaar oktober werd het koud in ons huis, riepen we de hulp in van diverse bedrijven en kwamen enkele monteurs naar onze defecte warmtepomp kijken maar ze hielpen ons niet adequaat. Ons probleem werd alsmaar niet opgelost en de temperatuur in huis daalde inmiddels tot 9 graden. Ten einde raad was onze conclusie dat we na 5 jaar helaas toch maar een geheel nieuwe warmtepomp moesten installeren. Buren attendeerden ons toen op KTS Schreurs en wat schetste onze verbazing: zij zagen onze “noodsituatie” en kwamen met een oplossing op zeer korte termijn. Niet een paar maanden maar een week later was het weer warm in huis. Met dank aan Kevin en Tim die in één dag zowel de binnen- en de buitenunit als alle leidingen vervingen, een klus van jewelste. Mét kennis en ervaring, maar ook met passie, humor en enthousiasme. Onze complimenten hiervoor!

- Lianne en Jos de Groot

KTS Schreurs is Eredivisieniveau.

KTS Schreurs is al jaren een trouwe business partner van Fortuna Sittard. Dit partnership heeft er tevens toe geleid dat er een nieuwe chiller is geplaatst op het dak van het Fortuna Sittard stadion. Deze chiller zorgt voor een erg aangenaam klimaat o.a. in onze business lounges en de rest van het stadion. Daarnaast is de nieuwe chiller erg duurzaam, wat ook weer leidt tot nodige energiebesparingen. Typisch een voorbeeld van Samen Nao Veure!

- Roger Kessels

Nieuwe warmtepomp lost geluidsprobleem op!

Na een jaar wachten, i.v.m. lange levertijden, werd eind september 2023 onze Daikin lucht-water-warmtepomp geplaatst. Twee dagen is een medewerker van KTS in samenwerking met René Reijnders installaties bezig geweest met monteren en installeren. De sfeer was goed, er werd uitleg gegeven en alles werd netjes opgeruimd. Ook de eerste weken functioneerde de installatie goed. De ruimtes werden warm en de 300 liter boiler bleek ons van meer dan voldoende warm water te voorzien. Dus tot zover tevreden.

Helaas na een paar weken produceerde de buitenunit een vervelend dreunend geluid wat zowel buiten als binnen goed te horen was. Ook de buren hadden er last van en dat wil je als eigenaar van een warmtepomp absoluut niet. KTS nam de klacht serieus en is ook direct gekomen om samen te kijken of er tijdelijke maatregelen getroffen konden worden. Ook is Daikin geweest en heeft provisorisch nog wat aanpassingen gedaan, maar het mocht helaas allemaal niet baten. KTS heeft vanaf toen gezegd dat ze het gingen oplossen en wij hebben er alle vertrouwen in gehad dat het goed zou komen. Het heeft een paar maanden geduurd, maar de enige echte goede oplossing was een nieuwe warmtepomp plaatsen en dat is dan begin deze week ook gebeurd. Het resultaat is verbluffend te noemen.

Wij kunnen KTS van harte aanbevelen, omdat ze goed adviseren, plezierig in de omgang, netjes werken én problemen oplossen!

- Dhr. M. Diederen

Thuis en op kantoor warmtepomp geïnstalleerd.

Zowel privé als bedrijfsmatig hebben we regelmatig met KTS Schreurs gewerkt. Kundig advies bij bedrijfsmatige projecten en meer dan correcte monteurs in huis bij de plaatsing van onze warmtepomp thuis. Dat komen we ‘in de bouw’ nog wel eens anders tegen. Ook de nazorg en onderhoud is goed geregeld, dus daar voor ons geen omkijken meer naar.

- Bram Philipsen / Bureau B

Vriendelijk, netjes en behulpzaam - topwerk van jullie team!

Ik wil graag een compliment maken aan uw werknemers voor het werk dat ze hebben verricht. Ze hebben keurig gewerkt en alles netjes opgeruimd. Bovendien werden al onze vragen op een vriendelijke manier beantwoord. Niets dan lof voor jullie mensen!

- Geert en Mieke Tunissen

Slimme oplossing, vlotte montage.

KTS was bekend als klant van MTR Indoor Outdoor Signing. We hadden problemen met onze bestaande installatie waar ons complete gebouw op was ingeregeld. Joris is samen met de fabrikant Daikin bij ons geweest en zij hebben een goed plan geschreven hoe we deels de bestaande situatie konden gebruiken gecombineerd met een nieuw VRV systeem. De uitvoering was goed gecommuniceerd, montage ging erg voorspoedig en de mensen waren erg kundig en dachten goed met ons mee. Na het inregelen hebben we nog af en toe contact gehad over de aansturing en ook daar werden we netjes geholpen. We zijn erg tevreden over hoe alles is verlopen en kunnen weer jaren vooruit.

- Marco