Zorgeloos genieten van

een aangenaam binnenklimaat.

Bij KTS staan we klaar om u te ondersteunen met onze uitgebreide service en onderhoudsdiensten, na de installatie van uw airconditioning- of warmtepompsysteem. Na ongeveer twee jaar na de installatie is het tijd voor de eerste onderhoudsbeurt. Onze medewerkers komen bij u langs om een grondige inspectie en controle van uw installatie uit te voeren.

Onderhoudsbezoek

Tijdens het onderhoudsbezoek zorgen we ervoor dat uw systeem optimaal blijft functioneren door eventuele aanpassingen of afstellingen aan te brengen indien nodig. Door regelmatig onderhoud kunnen potentiƫle problemen vroegtijdig worden opgespoord en verholpen, waardoor de levensduur van uw systeem wordt verlengd en de kans op storingen wordt geminimaliseerd.

Hoogwaardige producten

Doordat wij werken met hoogwaardige producten en beschikken over gespecialiseerde en gecertificeerde monteurs, komen wij zelden in aanraking met garantiegevallen. Laat ons voor uw systeem zorgen, zodat u zorgeloos kunt genieten van een aangenaam binnenklimaat!

Slimme oplossing, vlotte montage.

KTS was bekend als klant van MTR Indoor Outdoor Signing. We hadden problemen met onze bestaande installatie waar ons complete gebouw op was ingeregeld. Joris is samen met de fabrikant Daikin bij ons geweest en zij hebben een goed plan geschreven hoe we deels de bestaande situatie konden gebruiken gecombineerd met een nieuw VRV systeem. De uitvoering was goed gecommuniceerd, montage ging erg voorspoedig en de mensen waren erg kundig en dachten goed met ons mee. Na het inregelen hebben we nog af en toe contact gehad over de aansturing en ook daar werden we netjes geholpen. We zijn erg tevreden over hoe alles is verlopen en kunnen weer jaren vooruit.

- Marco