De oplossingen voor

Woonhuis Venlo #2

In het bruisende centrum van Venlo bevindt zich een modern woonhuis dat een duurzame transformatie onderging. Tijdens de renovatie kwamen wij in beeld om te adviseren over energiezuinige oplossingen.

Onze vakmannen hebben hier een geavanceerd warmtepompsysteem geïnstalleerd, bestaande uit een lucht-water-warmtepomp voor verwarming en een lucht-lucht-warmtepomp voor het reguleren van de binnenlucht. Het systeem is slim geïntegreerd in het dak, waardoor het naadloos opgaat in de architectuur van de woning. Ook zijn alle designroosters en thermostaten zorgvuldig gekozen om te passen bij het stijlvolle interieur, waardoor functionaliteit naadloos samensmelt met esthetiek. Met geen units in het zicht, geen leidingen in het zicht en alles keurig weggewerkt in de grond, hout of muren, behoudt het huis zijn strakke en moderne uitstraling.

Betrouwbaarheid en heldere communicatie maken KTS Schreurs onmisbaar!

Tijdens een omvangrijke verbouwing, waarbij verschillende partijen betrokken zijn, is het essentieel dat afspraken worden nagekomen. Bij KTS Schreurs hebben we dit ook mogen ervaren; het was vanzelfsprekend dat ze leverden wat was afgesproken. Als er vragen waren, zowel van hun kant als vanuit ons, waren de communicatielijnen kort en helder. Zelfs na de levering was er sprake van persoonlijke aandacht, snelheid en deskundigheid. Kortom, een bedrijf dat we van harte aanbevelen!

- Geert Göbbels

Neem contact op.

Wij gaan voor u aan de slag!

Onze beide vestigingen zijn centraal gelegen in Limburg, waardoor we snel overal in Limburg én Brabant ter plaatsen kunnen zijn vanuit onze locaties in Panningen en Herten. Bij KTS adviseren we u graag over airconditioning en warmtepompen. We bespreken met u welke oplossingen passen bij uw klimaatbehoeften en welk design u aanspreekt. Geïnteresseerd in onze diensten? Neem gerust contact met ons op, we staan klaar om u verder te helpen.