De oplossingen voor

Woonhuis Venlo #1

In het hart van het centrum van Venlo bevindt zich een prachtig woonhuis waar de eigenaren een moderne en elegante verduurzaming wilden realiseren. Na de aankoop van het huis zijn ze gestart met een grondige verbouwing, waarbij wij zijn ingeschakeld om te adviseren over het optimaliseren van het binnenklimaat.

Onze monteur en mede-eigenaar Tim heeft zich beziggehouden met de installatie van een warmtepompsysteem. Dit omvatte een lucht-water-warmtepomp voor het verwarmen van vloeren en water, evenals een lucht-lucht-warmtepomp voor het verwarmen of koelen van de lucht in de woning. Door het ontbreken van zichtbare units en leidingen, en door alles nauwgezet weg te werken in de grond, hout of muren, behoudt het huis zijn strakke en moderne uitstraling.

Professionele partner in grote transformatie.

Tijdens de verbouwing van ons monumentale pand tot twee appartementen heeft KTS Schreurs zich bewezen als een zeer betrouwbare partner. Ze kwamen met passende oplossingen voor deze grote transformatie, zowel tijdens het opstellen van de offerte als bij de daadwerkelijke uitvoering van de werkzaamheden.

Natuurlijk waren er enkele uitdagingen die om specifieke oplossingen vroegen, en ook hierin heeft KTS zijn waarde bewezen. Ze waren altijd aanwezig bij bouwvergaderingen en dachten proactief mee over oplossingen.

We zijn zeer tevreden met het eindresultaat en willen KTS bedanken voor de prettige en professionele samenwerking. We kunnen KTS dan ook van harte aanbevelen.

- Loek Zeelen

Neem contact op.

Wij gaan voor u aan de slag!

Onze beide vestigingen zijn centraal gelegen in Limburg, waardoor we snel overal in Limburg én Brabant ter plaatsen kunnen zijn vanuit onze locaties in Panningen en Herten. Bij KTS adviseren we u graag over airconditioning en warmtepompen. We bespreken met u welke oplossingen passen bij uw klimaatbehoeften en welk design u aanspreekt. Geïnteresseerd in onze diensten? Neem gerust contact met ons op, we staan klaar om u verder te helpen.