De oplossingen voor

Woonhuis Meijel

Onlangs hebben wij een duurzame oplossing geïmplementeerd in een particuliere woning in Meijel. De wens was om het huis te verduurzamen en afscheid te nemen van de cv-ketel en het gas. Hierbij hebben wij een warmtepomp geïnstalleerd als milieuvriendelijk alternatief voor traditionele verwarmingssystemen. De warmtepomp, gecombineerd met een buffer en boilervat, is aangesloten op het bestaande verwarmingssysteem. Dit zorgt niet alleen voor efficiënte en comfortabele verwarming zonder gas, maar biedt ook de mogelijkheid tot warmteopslag voor een constante temperatuur en warmwatervoorziening. Met deze aanpassing dragen wij bij aan een duurzamere toekomst voor de bewoners.

Deskundig advies, vriendelijke service.

Wij hebben voor KTS Schreurs gekozen vanwege onze voorkeur voor lokale ondernemers en positieve aanbevelingen via kennissen. Vanaf het eerste moment voelden we ons welkom bij dit bedrijf. Er werd naar ons geluisterd en we kregen deskundig advies over de beste oplossing voor ons. De offerte werd snel opgesteld en overhandigd, waardoor we direct wisten waar we aan toe waren. Na een week hebben we besloten akkoord te gaan.

De installateurs waren vriendelijk, beleefd en werkten uiterst netjes. Na de installatie hebben ze alles keurig opgeruimd, gestofzuigd en gedweild. Bovendien kregen we een duidelijke uitleg over de werking van de installatie. Toen bleek dat enkele instellingen nog bijgesteld moesten worden, kwamen ze snel terug om dit te regelen. Kortom, de service was naar volle tevredenheid.

- Van Lieshout

Neem contact op.

Wij gaan voor u aan de slag!

Onze beide vestigingen zijn centraal gelegen in Limburg, waardoor we snel overal in Limburg én Brabant ter plaatsen kunnen zijn vanuit onze locaties in Panningen en Herten. Bij KTS adviseren we u graag over airconditioning en warmtepompen. We bespreken met u welke oplossingen passen bij uw klimaatbehoeften en welk design u aanspreekt. Geïnteresseerd in onze diensten? Neem gerust contact met ons op, we staan klaar om u verder te helpen.