De oplossingen voor

Restaurant en Hotel Centraal Baarlo

Voor restaurant en hotel Centraal Baarlo hebben wij een compleet verwarmingssysteem geïnstalleerd dat per kamer bedienbaar is, zowel voor koelen als verwarmen. Elke kamer is uitgerust met een thermostaat voor individuele controle. Al het leidingwerk is netjes weggewerkt, waarbij de leidingen op zolder zijn verborgen. Dit systeem dient als hoofdverwarming voor het hotel, inclusief de kamers, keuken en toekomstige ijssalon.

Voor de verwarming van de kamers hebben we een lucht-lucht warmtepomp (VRV 3-pijpssysteem) geïnstalleerd met maar liefst 19 units, die zich onder andere op het dak bevinden. Hierdoor kan elke kamer afzonderlijk worden gekoeld of verwarmd, afhankelijk van de behoefte.

Voor het restaurant hebben we een warmte-terugwinsysteem geïnstalleerd om te voldoen aan de vereiste luchtkwaliteit. Verse lucht wordt achter de airco ingeblazen, waarbij deze lucht wordt verwarmd of gekoeld door buitenlucht. Dit gebeurt via een airsock/luchtverdeelslang boven de bar, wat zorgt voor een comfortabel en gezond binnenklimaat.

Neem contact op.

Wij gaan voor u aan de slag!

Onze beide vestigingen zijn centraal gelegen in Limburg, waardoor we snel overal in Limburg én Brabant ter plaatsen kunnen zijn vanuit onze locaties in Panningen en Herten. Bij KTS adviseren we u graag over airconditioning en warmtepompen. We bespreken met u welke oplossingen passen bij uw klimaatbehoeften en welk design u aanspreekt. Geïnteresseerd in onze diensten? Neem gerust contact met ons op, we staan klaar om u verder te helpen.