De oplossingen voor

MTR Indoor Signing

Voor MTR hebben we de oude warmtepompinstallatie vervangen door een nieuw systeem om de efficiëntie te verbeteren. We hebben de warmtepomp vervangen door een chiller (koudwatermachine), terwijl we tegelijkertijd een VRV-systeem hebben toegevoegd voor de kantoren. Dit VRV-systeem bestaat uit 11 binnenunits en is ontworpen om individuele ruimtes efficiënt te verwarmen en te koelen. Daarnaast hebben we een chiller met een 1000-liter buffer geïnstalleerd om de hal te verwarmen, waardoor MTR kan genieten van een comfortabele en energiezuinige werkomgeving in zowel de werkplaats als de kantoren. Kevin, een van onze ervaren monteurs, heeft deze installatie uitgevoerd met zorg en vakmanschap.

Slimme oplossing, vlotte montage.

KTS was bekend als klant van MTR Indoor Outdoor Signing. We hadden problemen met onze bestaande installatie waar ons complete gebouw op was ingeregeld. Joris is samen met de fabrikant Daikin bij ons geweest en zij hebben een goed plan geschreven hoe we deels de bestaande situatie konden gebruiken gecombineerd met een nieuw VRV systeem. De uitvoering was goed gecommuniceerd, montage ging erg voorspoedig en de mensen waren erg kundig en dachten goed met ons mee. Na het inregelen hebben we nog af en toe contact gehad over de aansturing en ook daar werden we netjes geholpen. We zijn erg tevreden over hoe alles is verlopen en kunnen weer jaren vooruit.

- Marco

Neem contact op.

Wij gaan voor u aan de slag!

Onze beide vestigingen zijn centraal gelegen in Limburg, waardoor we snel overal in Limburg én Brabant ter plaatsen kunnen zijn vanuit onze locaties in Panningen en Herten. Bij KTS adviseren we u graag over airconditioning en warmtepompen. We bespreken met u welke oplossingen passen bij uw klimaatbehoeften en welk design u aanspreekt. Geïnteresseerd in onze diensten? Neem gerust contact met ons op, we staan klaar om u verder te helpen.