De oplossingen voor

Fortuna Sittard

Voor Fortuna Sittard hebben we de vraag gekregen om de business lounge te koelen en te verwarmen. Om aan deze vraag te voldoen, hebben we de oude chiller verwijderd en een nieuwe chiller toegevoegd. Deze chiller, ook wel bekend als een koudwatermachine, zorgt voor efficiënte koeling van de business lounge, waardoor gasten kunnen genieten van een comfortabele omgeving tijdens evenementen en bijeenkomsten. Met deze oplossing kunnen we ervoor zorgen dat de business lounge van Fortuna Sittard altijd de juiste temperatuur heeft, ongeacht het seizoen.

KTS Schreurs is Eredivisieniveau.

KTS Schreurs is al jaren een trouwe business partner van Fortuna Sittard. Dit partnership heeft er tevens toe geleid dat er een nieuwe chiller is geplaatst op het dak van het Fortuna Sittard stadion. Deze chiller zorgt voor een erg aangenaam klimaat o.a. in onze business lounges en de rest van het stadion. Daarnaast is de nieuwe chiller erg duurzaam, wat ook weer leidt tot nodige energiebesparingen. Typisch een voorbeeld van Samen Nao Veure!

- Roger Kessels

Neem contact op.

Wij gaan voor u aan de slag!

Onze beide vestigingen zijn centraal gelegen in Limburg, waardoor we snel overal in Limburg én Brabant ter plaatsen kunnen zijn vanuit onze locaties in Panningen en Herten. Bij KTS adviseren we u graag over airconditioning en warmtepompen. We bespreken met u welke oplossingen passen bij uw klimaatbehoeften en welk design u aanspreekt. Geïnteresseerd in onze diensten? Neem gerust contact met ons op, we staan klaar om u verder te helpen.