Mobiele

Mobiele airconditioning

Een mobiele airconditioning is ideaal voor als u een specifieke ruimte wilt verkoelen. Ook zal een mobiele airco de luchtvochtigheid reguleren. Vaak zijn de mobiele airconditioners lichtgewicht. Tevens is de airconditioning mobiel, wat er voor zorgt dat u hem van ruimte naar ruimte kunt verplaatsen, net waar u hem nodig heeft. Zo heeft u zelf constant controle over de temperatuur in die specifieke ruimte.

mobiele airconditioning aanbiedingen

Wij kunnen u vele soorten airco aanbieden, waaronder mobiele airconditioning. Deze airco is in tegenstelling tot regulier airco verplaatsbaar en zorgt er zo voor dat u zelf de ruimte bepaalt waar er gekoeld wordt. Het andere voordeel is dat de airco uit het zicht kan worden geplaatst wanneer deze niet wordt gebruikt.

Mobiele airconditioning prijzen

De prijzen van een mobiele airco hangen van een aantal factoren af. De juiste airco wordt bepaalt aan de hand van de ruimte die hij maximaal moet koelen. Hoe groter de ruimte, des te groter wordt de airco. Wij kijken samen met u naar de mogelijkheden en zorgen dan voor het juiste apparaat voor de juiste ruimte.

Mobiele airco gebruiken

Natuurlijk klinkt het allemaal heel leuk om een mobiele airco te hebben. U verplaatst hem van uur tot uur om zo de temperatuur in de zomers tegen te gaan. Helaas is dit in de zomer niet direct een uitkomst. De hitte van een goede zomerdag kan het beste worden tegengegaan door ’s ochtends al de airco aan te zetten. Het is voor een airco makkelijker om een temperatuur stabiel te houden dan te onderdrukken. Zet u hem al ’s ochtends aan, dan zal dit uiteindelijk ook efficiënter zijn dan wanneer de warmte al doorgezet heeft.

Mobiele airconditioning kopen

Bij KTS Schreurs bieden wij vele soorten airconditioning aan. Om te zien of u een mobiele airco of juist een statische airco nodig heeft, hebben wij graag contact met u. Zo komen wij samen tot een perfect eindproduct, welke perfect bij uw situatie past. Stel ons gerust uw vragen als u meer informatie wilt. Dit doen wij geheel vrijblijvend. Ook als u een offerte wilt laten opstellen, neem dan contact met ons op.

Gegarandeerd topkwaliteit producten
Wij zijn officieel Daikin dealer!

1 team, van inventarisatie tot oplevering
Wij zijn persoonlijk betrokken!

20 jaar specialistische kennis en ervaring
Ook voor koeltechnische maatwerk projecten!

Optimale prijs-kwaliteit-service verhouding
Voor particulier, zakelijk en installateurs!