Airco

 

Airco

Airco is de meer algemene term en meer gehoorde term voor airconditioning. Het is feitelijk een afkorting. Airco levert u een oplossing voor de warme zomers en benauwde lucht. Met een airco brengt u de temperatuur zomers omlaag en houdt deze binnenshuis constant. Tevens brengt een airco de luchtvochtigheid omlaag. Dit heeft als voordeel dat een mens makkelijker afkoelt in een drogere lucht.

Airco installeren

Bij KTS doen wij meer dan alleen de airco verkopen. Wij komen langs bij u thuis om te kijken waar de beste positie zich bevindt om de airco te installeren. Wanneer wij tot een overeenstemming zijn gekomen zullen wij de airco plaatsen. Tevens kunt u het onderhoud door ons laten doen na plaatsing. Dit heeft als voordeel dat u er geen omkijken naar heeft. U plukt de voordelen, wij dragen de lasten.

Airco met garantie

Wij zijn aanbieder van Daikin systemen. Bij deze systemen kunnen wij een mooie product garantie bieden van 5 jaar. Dit heeft dus als voordeel dat u er geen omkijken naar heeft. Gaat er iets kapot binnen de 5 jaar? Dan komen wij dit voor u vervangen. Tevens kunnen wij een all-in garantie bieden. Dit betekent dat u nergens meer omkijken naar heeft.

Airco kopen Limburg

Heeft u interesse gekregen in een airco? Wij bieden u een passende oplossing. Wij kijken samen met u naar wat er bij uw wensen past en zorgen dat dit ook goed gebeurt. Dankzij ons contact met Daikin, staan wij garant voor de kwaliteit. Wilt u meer informatie of heeft u eigenlijk al besloten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat wij samen met u kunnen kijken naar de beste opties. Dankzij onze centrale positie in Limburg kunnen wij de meeste plaatsen in Limburg binnen een uur bereiken. Zo kunnen wij u snel bedienen wanneer dit nodig is.

 

 

Gegarandeerd topkwaliteit producten
Wij zijn officieel Daikin dealer!

1 team, van inventarisatie tot oplevering
Wij zijn persoonlijk betrokken!

F-gassen gecertificeerde installateur
20 jaar specialistische kennis en ervaring

Optimale prijs-kwaliteit-service verhouding
Voor particulier, zakelijk en installateurs!