prijs

Warmtepomp Prijs

De warmtepomp prijs is niet perse laag. Echter wordt het gezien als een goede investering. De warmtepomp zorgt voor lagere stookkosten en minder co2 uitstoot. Ook kan de warmtepomp koelen en verwarmen. Verder word de prijs wordt na een aantal jaren terug verdient.  Daarom is er ook veel interesse in het installeren van een warmtepomp.

Warmtepomp airco prijs

Een warmtepomp in combinatie met een airco zorgt voor een ideaal leefklimaat. Ook zult u zo de stookkosten omlaag brengen, wat er voor zorgt dat u de prijs van uw combinatie snel terug zult verdienen. De combinatie van airco en warmtepomp zorgt voor een beter leefklimaat. Dit zorgt bij een bedrijf voor hogere productiviteit en dus voor meer omzet. Voor u thuis zal het er voor zorgen dat u fijn thuiskomt, een goede nachtrust krijgt. Algemeen zal de combinatie zorgen voor minder kosten.

Warmtepomp kostprijs

Iedereen heeft wel iemand gehoord over de kostprijs van een warmtepomp. Deze zou schrikbarend hoog zijn en niet terug te verdienen. Echter is het tegendeel waar. De kostprijzen van warmtepompen zijn dalende en worden dus ook steeds interessanter om te investeren. Met een terug verdientijd van tussen de 7 en 15 jaar (afhankelijk van het systeem en uw woning) is het een erg stabiele investering voor de toekomst.

Maar wat is dan de warmtepomp prijs bij installatie?

Voordat wij overgaan tot verkoop gaan kijken wij eerst naar wat uw wensen zijn. Verder word er gekeken naar de leefomgeving en het pand waar het in geplaatst word. Zo zorgen wij samen er voor dat u de beste prijs ontvangt en dat uw installatie vlekkeloos verloopt.

Hybride warmtepomp prijs

Een hybride warmtepomp zorgt in combinatie met een cv ketel dat de temperatuur hoog genoeg wordt om uw huis goed te verwarmen. Wanneer de warmtepomp de verwarmde vloeistof binnenbrengt, wordt deze door de cv ketel doorverwarmd. Dit zorgt natuurlijk voor stookkosten, echter zal deze prijs een stuk lager liggen dan een volledig gas gestookt systeem.

Daikin lucht lucht warmtepomp prijs

Een lucht lucht warmtepomp is over het algemeen een van de goedkopere opties. Het is een systeem dat zich ook geweldig leent voor het koelen van uw woning of pand. Omdat de prijs lager licht zult u een kortere terugverdien periode hebben, wat weer fijn is voor uw portemonnee. Wij zijn dealer van Daikin systemen. Wij kunnen u daarom een mooie garantie periode van 5 jaar bieden of zelfs een all-in garantie.

Warmtepomp kopen bij KTS

Bent u van de voordelen van een warmtepomp overtuigd? Wilt u graag weten wat het in uw geval zou kosten om een warmtepomp te kopen? Of zou u toch nog liever wat meer informatie ontvangen? Neem snel contact met ons op voor vrijblijvend advies. Wij kijken samen met u wat het beste bij u past en hoe we dit gaan realiseren. Zo krijgt u exact het systeem dat bij uw bedrijf of huis past. Zo zult u niet teveel betalen en zorgen wij dat u kwaliteit ontvangt.

Gegarandeerd topkwaliteit producten
Wij zijn officieel Daikin dealer!

1 team, van inventarisatie tot oplevering
Wij zijn persoonlijk betrokken!

F-gassen gecertificeerde installateur
20 jaar specialistische kennis en ervaring

Optimale prijs-kwaliteit-service verhouding
Voor particulier, zakelijk en installateurs!