Airconditioning kopen

Wilt u een airconditioning kopenAirco was vroeger nogal een luxe product, echter wordt het steeds betaalbaarder. Het is een ideale investering die het leefklimaat sterk verbeterd.  Zo worden de temperatuur en luchtvochtigheid beter gereguleerd. Dit heeft voor het lichaam het effect dat het beter zijn warmte kwijt kan. Ook wordt de lucht gefilterd en krijgt u bijvoorbeeld minder pollen binnen, wat natuurlijk ideaal is tegen hooikoorts.

Airconditioning prijzen

Zoals gezegd wordt het steeds betaalbaarder voor iedereen om een airco aan te schaffen. De airconditioning prijs daalt de afgelopen jaren. Tevens kijken wij met u samen om tot een overeenkomst te komen wat het beste bij u past. Hierbij wordt natuurlijk ook de prijs meegenomen. Uiteindelijk heeft u zo een betaalbare oplossing voor uw thuis of bedrijf.

Airconditioning kosten voor uw bedrijf

Wij leveren wat bij vele bedrijven niet meer weg te denken valt: een airconditioning op maat. Het is aangetoond dat een goed binnen klimaat zorgt voor hogere prestaties van uw werknemers.  Natuurlijk helpt een airco bij het stabiel houden van dit klimaat. Natuurlijk zitten er ook kosten aan de airconditioning. Het loopt namelijk niet op lucht. Echter is het, omdat het beter te reguleren is, een zeer rendabel systeem. Ook zijn deze systemen te combineren met een warmtepomp, wat er op zijn beurt voor zorgt dat uw stookkosten omlaag gaan.

Airconditioning kosten voor thuis

Voor uw thuis wilt u natuurlijk een fijn klimaat. Wie heeft er nu geen hekel aan het wakker liggen in een warme zomer nacht. U zult heerlijk uitgeslapen wakker worden. Zo zien wij ook vaak dat de voorkeur uitgaat naar de slaapkamer. Wat ook vaak terug komt is dat mensen een goedkope airconditioning kopen, met als gevolg dat deze na een korte bedrijfsperiode er mee stopt. Wij van KTS leveren kwaliteit tegen een mooie prijs. Dit zorgt er voor dat de kosten op lange termijn lager zullen liggen. Zo zorgen wij er voor dat uw nachten heerlijk zullen zijn, ook in de zomer.

Airco kopen

Denkt u er over om een airco te kopen? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij kijken samen met u wat er voor uw bedrijf of thuis het beste werkt. Zo zorgen wij voor een ideaal leefklimaat. Laat u vrijblijvend adviseren en neem contact op.

Gegarandeerd topkwaliteit producten
Wij zijn officieel Daikin dealer!

1 team, van inventarisatie tot oplevering
Wij zijn persoonlijk betrokken!

F-gassen gecertificeerde installateur
20 jaar specialistische kennis en ervaring

Optimale prijs-kwaliteit-service verhouding
Voor particulier, zakelijk en installateurs!