Daikin

Daikin airconditioning

Wij van KTS bieden airconditioning van Daikin. Daikin is specialist in verwarmen en koelen. Gaat het nu om het regelen van het binnenklimaat van woningen of bedrijven, Daikin biedt al 80 jaar de opties om dit te realiseren.  Zowel onze warmtepompen als de airconditionings bij KTS worden geleverd door Daikin.

Prijzen Daikin airconditioning

Daikin is niet perse een duur merk, maar waar ze wel garant voor staan is kwaliteit. Door ruim 80 jaar ervaring in de koeltechniek en ruim 50 jaar ervaring op het gebied van warmtepompen. Door het brede spectrum aan koel- en warmte-technische oplossing zijn de prijzen ook breed. Zo staat Daikin garant dat iedereen een airconditioner kan veroorloven en dat er een gepaste oplossing wordt gecreëerd.

Daikin airco onderhoud

Bij KTS leveren wij Daikin met de hoofdreden van kwalitieit. Dit zorgt voor ons dat er minder onderhoud gepleegd hoeft te worden, en voor u dat u niet in de hitte of kou zit. Tevens bieden wij een 5 jarige product garantie of een all-inn garantie. Mocht er dan toch iets zijn met uw Daikin airco of warmtepomp zijn wij gecertificeerd om deze problemen op te lossen.

F gassen certificaat

Sinds 2011 is het verplicht voor een koeltechnisch bedrijf om een F-gassen certificaat te behalen. Dit certificaat staat er garant voor dat de installateur/monteur weet hoe hij met de gevaarlijke gassen om moet gaan. Gevaarlijke gassen? Jazeker. In het verleden werden er nog zeer schadelijke gassen gebruik in de koelsystemen. Dus het is niet zomaar door iedereen op te knappen. Wij van KTS Schreurs zijn gecertificeerd en daarmee bieden wij u de garantie dat wij veilig met de gassen om zullen gaan.

Daikin Airco iets voor u?

Heeft u interesse gekregen in een oplossing van Daikin? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij gaan dan samen met u rond de tafel om te zien welke oplossing het beste bij uw wens en budget past. Zo krijgt u de kwaliteit die u zoekt. 

Gegarandeerd topkwaliteit producten
Wij zijn officieel Daikin dealer!

1 team, van inventarisatie tot oplevering
Wij zijn persoonlijk betrokken!

20 jaar specialistische kennis en ervaring
Ook voor koeltechnische maatwerk projecten!

Optimale prijs-kwaliteit-service verhouding
Voor particulier, zakelijk en installateurs!